Gratis levering lørdag og onsdag

Kontakt kundeservice på tlf. 61 79 31 22  |  Telefontider fra Kl. 08.00 - 16.00

Tilbage til webshop


Om D'Lux

D'lux tilbyder en række unikke services, som du ikke finder andre steder. Vi tilbyder luksuriøse lokalvarer af høj kvalitet til en fornuftig pris samt løsninger til dig, der vil undgå at skulle tænke på det praktiske mens du er på ferie. 

D'Lux hviler på et fundament af værdier, som vi tager meget alvorligt. Varerne du finder hos os er nøje udvalgt ud fra stærke principper om kvalitet, smag, økologi, og det rustikke håndværk som lokalegnen byder på. Gennem vores virksomhed møder du de lokale producenter, som går op i miljøet og ærligt håndværk. Mød bagerjomfruen, som umiddelbart efter at have færdiggjort sin uddannelse som lærer besluttede sig for at åbne et bageri hjemme i hendes eget køkken i stedet. Mød bryggeren, som solgte sin IT-virksomhed for at brygge mjød og udfolde sig indenfor en branche, som kun få kender til. Mød de ni venner, som i et slagteri i Stauning skabte grundlaget for det, der skulle blive verdens bedste whisky. For dem alle handler det om en lidenskab og kærlighed til sit håndværk. 

Hos os får du mulighed for at skabe en forbindelse til det, som giver energi her i livet. Til det autentiske, det originale, det betydningsfulde og det ærlige. Du vil opleve, at vores lokalproducenter alle har dybe rødder i samfundet og i de historiske processer, der benyttes til at skabe deres håndværk. Og vi garanterer, at det er noget der kan smages.

Vores services lader dig være til stede i nuet og opleve de bedste rustikke og autentiske produkter, som denne egn byder på. Efterfølgende har du via vores webshop muligheden for at tage en lille del af den magi med dig hjem, som havde du fanget solen i en flaske og lagt den i lommen.

Mission & Vision


Mission


Vi hjælper lokale specialproducenter med at få deres varer ud i markedet. Gennem vores service til feriegæster såvel som private giver vi feriegæster mulighed for at opleve lokale specialiteter.


Vision


Vi ønsker at være Nordens bedste service for feriehuse. Vores forretning skal fungere på et bæredygtigt fundament og Dlux Holidays skal være det navn turister tænker på når de vil opleve noget lokalt fra det område de besøger.Se vores smileyordning

http://www.findsmiley.dk/1212539