Om DLux

Om DLux

D'lux tilbyder en række unikke services, produkter og oplevelser som du ikke finder andre steder. Vi tilbyder luksuriøse lokalvarer af høj kvalitet til en fornuftig pris samt løsninger til dig, der vil undgå at skulle tænke på det praktiske mens du er på ferie. 

D'Lux hviler på et fundament af værdier, som vi tager meget alvorligt. Varerne du finder hos os er nøje udvalgt ud fra stærke principper om kvalitet, smag, økologi, og det rustikke håndværk som lokalegnen byder på. Gennem vores virksomhed møder du de lokale producenter, som går op i miljøet og ærligt håndværk. Mød bagerjomfruen, som umiddelbart efter at have færdiggjort sin uddannelse som lærer besluttede sig for at åbne et bageri hjemme i hendes eget køkken i stedet. Mød bryggeren, som kan fortælle præcist hvor hans bryg stammer fra. Mød de ni venner, som i et slagteri i Stauning skabte grundlaget for det, der skulle blive verdens bedste whisky. For dem alle handler det om en lidenskab og kærlighed til sit håndværk. 

Hos os får du mulighed for at skabe en forbindelse til det, som giver energi her i livet. Til det autentiske, det originale, det betydningsfulde og det ærlige. Du vil opleve, at vores lokalproducenter alle har dybe rødder i samfundet og i de historiske processer, der benyttes til at skabe deres håndværk. Og vi garanterer, at det er noget der kan smages.

Vores services lader dig være til stede i nuet og opleve de bedste rustikke og autentiske produkter, som denne egn byder på. Efterfølgende har du via vores webshop muligheden for at tage en lille del af den magi med dig hjem, som havde du fanget solen i en flaske og lagt den i lommen.

Ok, fortæl mig hvordan det fungerer

Dlux holidays er jeres allesammens ferie service konsulent. Vi leverer gerne hvad I kunne tænke jer til jeres ferie eller fest. I bestiller min 3 dage før hvad I ønsker. Om det er en oplevelse som skal bookes til den dag vejret er lidt gråt eller er det en af vores services som måske et vildmarksbad stillet op i haven eller er det et af vores produkter som lige ville passe ind på jeres ferie, måske en brætspil eller en gave til hunden.

Når bestillingen er modtaget vil I modtage en bekræftelse og en ferieplan over hvad der er bestilt hvilke dage i jeres ferie.

Og så er det bare at smide benene op lad hyggen starte.

Fremtidens ferie

Fremtidens ferie er kommet. Vores behov er helt anderledes end tidligere. Der skal være oplevelser og service på vores ferie. Det er ikke længere en billig rejse til sydens sol og en swimmingpool. I da vil vi underholdes og slappe af. Det hjælper vi med.

Få en unik ferieoplevelse

Danmark er rig på natur og har et alsidigt kulturliv, der udvikles fra dag til dag. Varer og oplevelser vi tilbyder dig er nøje udvalgt ud fra stærke principper om kvalitet, smag, økologi, og det rustikke håndværk som lokalegnen byder på. Gennem vores virksomhed møder du de lokale producenter, som går op i miljøet og ærligt håndværk.

Kontakt

Har du spørgsmål?

Du kan kontakte os via denne kontaktformular eller ring direkte til os under +45 61 79 31 22. 

Kontakt os