Gratis levering lørdag og onsdag

Kontakt kundeservice på tlf. 61 79 31 22  |  Telefontider fra Kl. 08.00 - 16.00

Tilbage til webshop

Skjern Å Gin

299,00 kr.

Denne unikke Skjern Å Gin er det første produkt i et nyt samarbejde mellem et destilleri og et bryggeri. Begge er beliggende i Skjern Å-deltaet. 

Ginen er destilleret på Knaplund Destilleri på en "distiller's beer", som er brygget på den anden side af åen på Række Mølle Bryghus. En forkærlighed for solidt håndværk, for godt øl og lækker gin, for den smukke natur udenfor samt en stolthed over det, de laver - alt det har Knaplund og Række Mølle forenet og hældt på flaske.

Hvis du smager og lukker øjnene, kan du fornemme den rolige natur og vandet, der langsomt løber gennem åen. Det dominerende er enebær. Derudover er den destilleriet med koriander, peber, citronskal og kvan. Og til sidst et lille særligt touch af den natur, som Knaplund er placeret midt i.

Servér den ren til et skønt frokostbord, hvor fisken rigtig kan svømme. Den er helt oplagt til laks, som Skjern Å er kendt for. Eller prøv at mixe den til en klassisk Gin & Tonic og servér den til et stykke med laks. Knaplund anbefaler fx Indian Tonic i forholdet 1:2½. 

Garnish: Enebær fra heden og en strimmel citronskal.

42% / 500 ml.

1
+
Tilføj til kurv
Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare

Se vores smileyordning

http://www.findsmiley.dk/1212539