Gratis levering lørdag og onsdag

Kontakt kundeservice på tlf. 61 79 31 22  |  Telefontider fra Kl. 08.00 - 16.00

Tilbage til webshop

Nørre Vosborg - After hours - Eksklusiv

1.750,00 kr.

Dette er for dem som gerne vil helt op i toppen af gourmetoplevelser. Vi er stolte af at kunne fortælle at Nørre Vosborg og os har lavet en oplevelse som kun kan købes igennem www.Dluxholidays.com 

Pakken indeholder en after hours tur rundt på Nørre Vosborgs hver onsdag. Vi åbner Nørre Vosborg efter publikum er taget afsted. Serverer champagne og lidt lækkert på Nørre Vosborg. Her efter N.V. Tasting menu, som sætter en streg under hvorfor Nørre Vosborg er i den allebedste klasse. Oplevelsen sluttes passende af med en lille kurv med Nørre Vosborg specialiteter.


1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse

Nyd en uforglemmelig og sanselig gastronomisk oplevelse i de stemningsfulde, gamle bygninger på Herregården. N.V. Tasting fokuserer på de bedste lokale råvarer fra heden, fjorden og skoven omkring os – men vi trækker også tråde til resten af verden, når det giver mening for den gastronomiske oplevelse.

Menuen i N.V. Tasting skabes ud fra de evigt skiftende omgivelser omkring den 700 år gamle herregård. Med afsæt i klassisk håndværk udvikler køkkenet eksperimenterende madoplevelser, som fæstner sig i erindringen.

Mads Cortsen, og det håndplukkede team af tjenere og kokke har udviklet menuen til N.V. Tasting. Holdets gastronomiske filosofi er simpel. De inspireres af lækre råvarer og spændende teknikker, og deres serveringer byder på unikke smagssammensætninger, som samtidig er visuelt overlegne.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare

Se vores smileyordning

http://www.findsmiley.dk/1212539