Gratis levering lørdag og onsdag

Kontakt kundeservice på tlf. 61 79 31 22  |  Telefontider fra Kl. 08.00 - 16.00

Tilbage til webshop

Moonshine Chain Oil Lakrids

249,00 kr.

Moonshine Chain Oil er nr. 2 i Knaplunds olie-serie. Denne variant er smagt til med lakrids - og er forklædt som kædeolie. Dvs. at den præsenteres i en cool tindåse - præcis som vi kender motorolien. Moonshinen er lavet på majs og en lille smule hvede, herefter hurtiglagret med amerikansk hvideg - og derefter smagt til med en sød finsk lakrids. Drik den ren som et shot, en dram eller en lille gibbernakker. Noterne fra egetræet sammen med lakrids giver en skøn balance, og med sine 25% så varmer den på den helt rigtige måde. Stærkt vanedannende! Er du vild med lakrids, er dette moonshinen til dig. 

Moonshine er en kategori for sig selv. Hos Knaplund destilleri har de lavet en serie under navnet Roadhouse Moonshine. Det der kendetegner Moonshine er, at der absolut ingen regler er. Og det kan de godt lide på Knaplund. Moonshine var tidligere kendt som den illegale alkohol, der blev produceret dybt inde i de amerikanske skove i ly af nattens mulm og mørke - under måneskinnet. Deraf navnet. 

Moonshine er nu trådt ud af skoven. Den er kendetegnet som klar ulagret whiskey med en rebel i sig. Det er whiskyens lillebror, som ikke er underlagt så strenge regler som sin storebror og som er mere legesyg. Det er det vilde vesten kogt ind. 

25% / 500 ml. 

1
+
Tilføj til kurv
Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare

Se vores smileyordning

http://www.findsmiley.dk/1212539