It's coffee o' clock

It's coffee o' clock

I sommeren 2013 kørte Leo Andersen rundt i Ulfborg i sin sædvanlige firmabil med påklistrede reklamer for Toves Rengøring og det kaffemærke de forhandlede på daværende tidspunkt.

En dag antastes han af en tysker ved navn Torsten, som har parkeret sin bil lige bag Leo og spørger om ikke Leo vil forhandle hans kaffemærke. Det viser sig, at Torsten ejer et kafferisteri i det nordlige Frankrig. Inden for ganske kort tid har de to herrer dog besluttet sig for at udvikle et helt nyt kaffemærke: Hedekaffe. 

Siden 2013 har Hedekaffe gjort sig umage med at komme frem til en rigtig god blanding af bønner, som giver en langtidsvirkende god og smagfuld kaffe, som er Hedekaffens særlige kendetegn.

Modsat de fleste andre typer kaffe der produceres, er Hedekaffe ristet ved 200 graders varme i 20 minutter. De fleste "kommercielle" kaffemærker man kan købe er ristet ved 700 grader i 1 minut. Ved at riste kaffen som de gør, får de brændt de giftstoffer væk, som giver den bitre smag i kaffen. Hedekaffe holder derfor smagen i betydeligt længere tid. 

Indtast postnummer og se hvilke produkter er tilgængelige i dit område

By


Område


Adresse