Gratis levering lørdag og onsdag

Kontakt kundeservice på tlf. 61 79 31 22  |  Telefontider fra Kl. 08.00 - 16.00

Tilbage til webshop

Dansk turisme snakker for lidt om det serviceniveau som gæsterne ønsker. Det er mange der vælger at det at leje sin bolig ud enten igennem AirBnB eller sommerhusudlejning eller noget helt tredje. Sommerhusene er blev handelsvare som kan sammenlignes efter et skema. Skal det være med SPA? Skal der være ekstra sovepladser. Så snart gæsterne har lavet deres bookinger stopper interessen i gæsternes ferie. Og det er fuldt ud forståeligt at virksomheder som Novasol, Dancenter og de andre der udlejer sommerhuse ikke har kapaciteten til at køre en roomservice til deres gæster. Det er en kamp for at få sommerhuse som kan lejes ud til det voksende turistmarked og der bliver kæmpet på priser og goder fra udlejningsbureauernes side for at få en sommerhusejer låst i en kontrakt. Måske bare 1 år mere. Derfor skal der tænkes i alternativer og her kommer Dluxholidays ind i billedet. Her er fokus ikke på at udleje sommerhuset, men at gæsterne får den bedste service fra bureauet afleverer nøglerne til feriehuset og til de får dem igen af gæsten. Her er Dluxholidays en hjælp til at opleve hvad de lokale kan tilbyde og hvad der kan gøre ferien ekstra lækker.

I alt dette glemmer vi gæsterne. Hvad ønsker den nye generation af sommerhusgæster? Det er hvad der bliver undersøgt i øjeblikket. Ord som bæredygtighed, lokalturisme og smag oplevelser. De vil være de bærende fundamenter i de kommende år. 

Service er en hvad man gør den til. Det afhænger af hvad der er vigtigt for gæsterne. Hvis behovet er at finde et hyggeligt sommerhus som ikke er for dårligt, men bare fungerer som et sted at overnatte, så er service noget som foregår uden for sommerhusets 4 vægge. Det kan være dagsture som er målrettet familien. Noget for både voksne og børn. Her målretter vi os efter at få fat på det lokale og specielle i området. Tit vil det være en større oplevelse at besøge en lokal æbleplantage eller finde den lokale historie som ikke læses på www.visitdenmark.com

Service kan også være at vi tænker familien ind og sørger for at der er 3 poser brænde og første aftensmad står klar ved ankomsten så bliver det en lille smule lettere første dag i feriehuset.

 

Vi tror at service vil være nøgleordet fremover. Turisterne vil opleve noget i deres ferie 8 dage ved en pool er ikke længere målet. Derfor vil vi tilstræbe at tilpasse os gæsternes behov. Udlejningsbureauet danner rammen om ferien Dlux hjælper med oplevelsen. Den fordeling er vigtig for os. Vi kommer IKKE til at udleje sommerhuse, vi skal være en servicevirksomhed som kan bruges i sammenhæng med bureauet eller uafhængig af bureau.

 

I dag er der flere som holder den runde fødselsdag eller sølvbrylluppet i sommerhuset i stedet for hjemme. Det er lettere gæsterne kan blive et par dage og det kan være både gæster og familie får endnu mere tid til at snakke sammen. Her er det vores opgave at få det til at fungere uden problemer. Vi har efterhånden afholdt nogle stykker af både diamantbryllupper og fødselsdage. Vi leverer eksempelvis en buffet i sommerhuset lokale råvarer og specialiteter så kan alle fokusere på at hygge sig og fejre dagen.


Se vores smileyordning

http://www.findsmiley.dk/1212539